Expertises

Ontwerp & Aanleg

Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt Anne Hartmans kijken bij uw tuin. In een open gesprek worden uw wensen en onze creatieve ideeën samengevoegd tot een plan. Daarna maakt onze vaste tuinarchitect samen met u een ontwerpschets. Als u akkoord gaat met het ontwerp wordt afgesproken wanneer begonnen kan worden met de uitvoering ervan. Een aantal mensen met enthousiasme voor en betrokkenheid bij de opdracht gaat voor u aan de slag en zo ontstaat de tuin die bij u past en waar u zich thuis zult voelen.

Renovatie & Omzetting

U heeft een prachtige tuin, maar wilt een paar dingetjes veranderd zien. U belt ons voor een vrijblijvende afspraak en wij komen kijken wat we kunnen doen. Soms zal het gaan om een kleine aanpassing, zoals een nieuwe afscheiding of het ophogen van uw terras. Het is ook mogelijk dat u een andere indeling in uw tuin wil met de bestaande materialen. We maken samen een plan en eventueel een ontwerp en gaan daarna voor u aan het werk. Zo zal de tuin ontstaan waar u weer vele jaren mee voorruit kan.

Onderhoud

Na een gemaakte afspraak komen we bij u op locatie kijken wat er moet gebeuren en bespreken we of het gaat om periodiek, jaarlijks of eenmalig onderhoud (u kunt hierbij denken aan een voor- of najaarsbeurt).
Nadat u al uw wensen heeft aangegeven maken we een plan. Als u akkoord gaat kunt u erop vertrouwen dat al uw bloemen, planten, struiken en bomen het hele jaar door de juiste verzorging krijgen. Ook de niet- natuurlijke elmenten in uw tuin worden in het oog gehouden en indien nodig behandeld.

Bedrijven

Uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Als u hier aandacht aan besteed zal dat zeker zijn uitwerking hebben op uw klanten. Het is mogelijk uw bedrijfstuin opnieuw te laten aanleggen of te laten onderhouden door Tuinpartners. We kunnen bijvoorbeeld een plan maken voor periodiek onderhoud zodat u geen zorgen heeft over uw tuin. Dat betekent optimaal gemak en de zekerheid dat uw tuin in perfecte staat wordt gehouden!

Tuin ideeën?

Leuke tuin ideeën? Bespreek uw wensen

Wij zoeken collega’s!