Ontwerpen tuin

"De balans tussen klantwensen en onze creatieve ideeën": dat staat bij Tuinpartners altijd centraal. Het ontwerpen van uw tuin begint dan ook met een oriënterend gesprek op locatie om al uw tuinwensen te bespreken.

Werkwijze voor een uniek tuinontwerp
Na het maken van een afspraak komt tuinontwerper Anne Hartmans een kijkje nemen op locatie. In een open gesprek inventariseert hij uw wensen, zodat uw tuin een persoonlijk karakter kan krijgen. Dit vertaalt zich naar een plan voor het aanleggen van uw tuin en eventueel een schets van het tuinontwerp. Na overleg maken we het tuinplan definitief. Vervolgens kunnen de tuinwerkzaamheden voor onze vakmensen ingepland worden.

Tuinpartners werkt samen met Sylvia Massy Tuin & Landschapsontwerp voor het ontwerpen van tuinen, buitenplaatsen en landgoederen. Door samen te werken met een vaste ontwerper kan Tuinpartners goed inspelen op complexere wensen van opdrachtgevers.  Bij de uitvoering van het ontwerp is er intensief contact tussen Tuinpartners en Sylvia Massy, waardoor onze opdrachtgevers ervan verzekerd zijn dat hun tuin de gewenste uitstraling krijgt.

De ontwerpen van Sylvia Massy kenmerken zich door een heldere structuur en balans. Zij streeft ernaar om een logische samenhang te creëren tussen de omgeving, de bebouwing en de nieuw te ontwerpen tuin. Door de helderheid van de ontwerpen komt de focus waar hij volgens Sylvia hoort te liggen: op de beplanting. In een ontwerp van Sylvia Massy zal altijd een belangrijke plaats ingenomen worden door groen. Het maken van een ontwerp gebeurt in overleg met onze opdrachtgevers, want Sylvia hecht er belang aan om de wensen opdrachtgevers terug te laten komen in het ontwerp. Daarbij kunt u erop rekenen dat zij vanuit haar kennis en ervaring een passend advies en de juiste begeleiding zal geven. 

Foto's Ontwerpen tuin