Tuin Design

Een fijne tuin begint bij een goed doordacht plan. Voor het ontwerpen van bestaande en nieuwe tuinen heeft Tuinpartners een nauwe samenwerking met tuinontwerper Marleen Andringa van tuinontwerpburo Groenwitgroenontwerp

 

Groenwitgroenontwerp kan u van dienst zijn met een tuinontwerp inclusief beplanting en verdere inrichting. Daarbij is alles mogelijk; een moderne, landschappelijke, formele of juist heel natuurlijke sfeer. Elke tuin is maatwerk, waarbij Marleen ervoor zorgt dat de ligging van de tuin en de wensen van de klant in een passend ontwerp samenkomen tot het beste resultaat.

Werkwijze:

Marleen Andringa komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. In een volgend gesprek worden aan de hand van een vragenlijst uitgebreid al uw wensen geïnventariseerd, wordt de tuin opgemeten en gefotografeerd. Op basis van deze informatie maakt zij een schetsontwerp wat zij bij u thuis toelicht. Daarna volgt het definitieve ontwerp met advies over de te gebruiken materialen. Hierbij kan ook een detailleert verlichtingsplan en een beplantingsplan opgesteld worden.

 

Met het definitieve tuinontwerp gaan de hoveniers van Tuinpartners aan de slag om uw nieuwe tuin te realiseren. Marleen is ook bij de uitvoering nauw betrokken. Samen zorgen wij ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

 

Voor meer informatie zie www.groenwitgroenontwerp.nl

Tuin ideeën?

Leuke tuin ideeën? Bespreek uw wensen

Wij zoeken collega’s!